Начин на приготвяне
Кашкавала нарязваме на парченца - хапки. Всяко кашкавалче, намокряме с вода. В купичка разбиваме яйцата с щипка сол. В чиния сипваме царевично брашно.
Всяко кашкавалаче овалваме с царевично брашно и слагаме в друга чиния, поръсена с брашно. Към останалото царевично брашно, прибавяме галета и натрошен царевичен корнфлейкс и сусам. Разбъркваме хубаво да се смесят.
Кашкавалените хапки, панираме в разбитите яйца, а после и в смесената суха панировка. Изпържваме кашкавалчетата в повече нагрято олио до златисто. Изваждаме, когато станат златисти и слагаме върху хартия да се отдели мазнината от пърженето.
Получава се разкошен кашкавал пане - опитайте!