Варена тиква с мед и орехи

28/11/2018
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и обелваме тиквата.

Режем на средно големи кубчета и я поставяме в тенджера.

Върху тиквата изсипваме захарта и оставете за около 1 час да престои, така самата тиква си пуска собствения си сос

След това слагаме на котлона, без да сипваме вода, и оставяме да ври за около 20 минути.

След като е готова, вадим, поливаме с меда и поръсваме с орехите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар