Супа тиквички със зеленчуци

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
26/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо508
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелват се морков, картоф и тиквичка. Нарязват се на малки кубчета. Почистен лук се реже на ситно.

В тенджерка се загрява олио и задушаваме за кратко зеленчуците, докато омекнат.

Сипва се оризът и се разбърква, докато стане прозрачен.

Налива се гореща вода 1.5 до 2 литра. Овкусява се на вкус със сол, риган и скилидки чесън.

Супата се вари до омекване на продуктите, като накрая се сипва топло прясното мляко.

Сервираме нашата супа от тиквички поръсена с нарязан копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар