Добруджанска манджа

АнабелАнабелКопирайтър332344
29/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 198
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и морковите се нарязват на дребно и се задушават в загрято олио.

След като омекнат, се добавят почистените и нарязани на дребно чушки, целите малки чушлета и пасираните домати.

В тенджерата се налива топла вода и ястието се оставя да ври, докато зеленчуците омекнат. Накрая се прибавя измитият ориз и сол на вкус.

Готвенето продължава още 15-20 минути, след което яхнията се прехвърля в тава, поръсва се със смлян черен пипер и пресен магданоз и се пече до готовност. Поднасяме нашата Добруджанска манджа, докато е още топла.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар