Зрял фасул по гръцки на фурна

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
773
93
04/10/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо321
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се накисва от вечерта в 4 ч.ч. студена вода.

На следния ден се кипва бавно и се вари на тих огън около 1 час.

Прибавят се нарязаните на дребно корени за супа и след 20 минути - нарязаните на кубчета картофи. Долива се толкова гореща вода, че да се покрият.

Вари се 20 мин, след което сместа се отцежда и се смесва с маслините, почистени от костилките, кашкавалът, нарязан на кубчета, и половината растително масло.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар