Ezine.bg»Рецепти»Сосове»Сос за месо»Сос Ремулад по български

Сос Ремулад по български

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Сос Ремулад по български2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • яйца - 4 бр. твърдо сварени
  • магданоз
  • копър
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • цедено кисело мляко - 1 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците с олиото, което в началото се добавя на капки, а след това на тънка струйка.

Добавете цеденото кисело мляко, но лъжица по лъжица, като бъркате постоянно.

Посолете сместа и поръсете със ситно нарязаните белтъци, копър и магданоз.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: