ezine.bg»Рецепти»Гарнитури»Варен Зелен Фасул

Варен Зелен Фасул

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
810
127
Варен Зелен Фасул
25/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният и нарязан фасул се вари в малко гореща вода до полусваряване.

Прибавят се нарязаните на ренде настъргани домати, размитото в 1 чаена чаша студена вода брашно и сол на вкус.

Ястието се кипва и остава да къкри на тих огън до омекването на фасула.

Разбърква се с маслото, наръсва се с ситно нарязан магданоз и стрит със сол чесън и се поднася. Отделно се добавя кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: