Скумрия на сач

12/09/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810616
"Във всеки дом трябва да има поне два сача - един за каквото се сетите и един специално за приготвяне на вкусна скумрия на сач "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • скумрия - 2 бр.
  • лимонов сок
  • олио - за сача
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всяка скумрия на 4 - първо на две през гръбнака и след това напречно на две.

Овкусете рибата със сол и пипер, напръскайте с лимонов сок и оставете да престои така 15-тина минути.

Намаслете сача и го загрейте.

Печете рибата до готовност, като обръщате парчетата от време на време. Поднесете върху канапе от намачкани варени картофи.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар