Скумрия на сач

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
419
301
12/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо352
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • скумрия - 2 бр.
  • лимонов сок
  • олио - за сача
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всяка скумрия на 4 - първо на две през гръбнака и след това напречно на две.

Овкусете рибата със сол и пипер, напръскайте с лимонов сок и оставете да престои така 15-тина минути.

Намаслете сача и го загрейте.

Печете рибата до готовност, като обръщате парчетата от време на време. Поднесете върху канапе от намачкани варени картофи.

Овална керамична тава за ценители-9%
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар