Млечна баница с лапад

Росица СтояноваРосица СтояноваНовак8715814098
10/09/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо506
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре лапада, подсушете го леко и го нарежете на ивички.

Задушете го в половината от маслото. Щом поомекне го махнете от огъня и го смесете с натрошеното сирене.

Наредете корите за баница с преварително намаслена тавичка, като ги ръсите с олио и между тях разпределяте от плънката.

Нарежете баницата на квадрати и я залейте с разбитите с млякото яйца. Сложете тук-там люспички от останалото масло.

Печете първоначално на силна, а след това на умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар