Млечна баница с лапад

10/09/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715813790
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре лапада, подсушете го леко и го нарежете на ивички.

Задушете го в половината от маслото. Щом поомекне го махнете от огъня и го смесете с натрошеното сирене.

Наредете корите за баница с преварително намаслена тавичка, като ги ръсите с олио и между тях разпределяте от плънката.

Нарежете баницата на квадрати и я залейте с разбитите с млякото яйца. Сложете тук-там люспички от останалото масло.

Печете първоначално на силна, а след това на умерена фурна.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар