Чешка чеснова супа

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
335
292
31/05/2009
"Обзалагаме се, че лесно ще познаем кой е опитал от супата "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 408
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата, настърганият чесън, 2 с. л. от мазнината, солта, черния пипер и вегета се слагат до завиране на котлона.

През това време, нарязаният на кубчета хляб се запържва в мазнината до порозовяване.

В купичките за сервиране се чуква по едно яйце и се залива с горещият приготвен бульон.

Посипва се с накълцан магданоз и запържените кубчета хляб, а по желание може да се прибави и настърган кашкавал.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ради
Ради
11.12.2013 20:55
Дали няма да се пресече яйцето?
0
0