Чешка чеснова супа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
31/05/2009
"Обзалагаме се, че лесно ще познаем кой е опитал от супата "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 683
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата32
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Чеснова Супа

Начин на приготвяне

Водата, настърганият чесън, 2 с. л. от мазнината, солта, черния пипер и вегета се слагат до завиране на котлона.

През това време, нарязаният на кубчета хляб се запържва в мазнината до порозовяване.

В купичките за сервиране се чуква по едно яйце и се залива с горещият приготвен бульон.

Посипва се с накълцан магданоз и запържените кубчета хляб, а по желание може да се прибави и настърган кашкавал.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ради
Ради
11.12.2013 20:55
Дали няма да се пресече яйцето?
0
0