Пълни глупости! Това си е шоколадов ганаш, който се ползва като крем или за намазване на торти и сладкиши. Правилната рецепта за ганаш е с течна сметана, но и с кондензирано мляко се получава абсолютно същото. И няма как да го нарежете на квадрати, защото е кремообразно, даже и след като се охлади (получава се нещо като магазинния течен шоколад). Орехите пък изобщо не си пасват с шоколада. Направо си е хабило на скъпи продукти, тъй като трудно би могло да се яде самостоятелно, поради прекалено сладкия му вкус.
Малко рецепти тук са ми харесали, да не говорим че голяма част от тях са неточни, а снимките изобщо не отговарят на написаното...Но на любителите на шоколадовите сладкиши, горещо препоръчвам "Черна пепел" (изненадващо сполучлива за този сайт рецепта), като прочетете и коментара ми под него за малките ми изменения. Лично изпробван - наистина лесен и бърз за изпълнение, не скъпи продукти, прекрасен вкус!
26.11.2014 23:06
4
Ralica
Да,наистина кажете кондензираното мляко подсладено ли трябва да е ..... някой слагал ли е орехи?
01.06.2014 23:48
Ками
Дами...намирам много интересни рецепти тук, но винаги ги изменям лекичко докато ги приготвям. В случая може всяка жена да си прецени какво точно да добави. Тази рецепта ми харесва.
10.10.2013 12:50
Анжи
Орехите не се виждат ,защото пак картинката не отговаря на рецептата.
16.08.2013 15:55
5
Ангелова
Защо не се виждат орехите? Смлени или натрошени трябва да бъдат?
30.05.2013 14:16
1
1
мила
защото тук снимките не отговарят на рецептите а те не са точни , но с повече въображение може и да стане
10.08.2014 09:16
mimoza
Подсладено или обикновено кодензирано мляко се използва?
Малко рецепти тук са ми харесали, да не говорим че голяма част от тях са неточни, а снимките изобщо не отговарят на написаното...Но на любителите на шоколадовите сладкиши, горещо препоръчвам "Черна пепел" (изненадващо сполучлива за този сайт рецепта), като прочетете и коментара ми под него за малките ми изменения. Лично изпробван - наистина лесен и бърз за изпълнение, не скъпи продукти, прекрасен вкус!