Тази рецепта коментираха

Анонимен
Бойчо Николов
Бойчо Николов
Според мен 1 час на 200 градуса са много. Стават на конци. Пилешкото е нежно и трябва бързо да се готви.
Пак повтарям - според мен. Аз така ги правя 200 градуса за 10-15 мин.
23.12.2018 17:42
1
1
иван
иван
найстини по този начин стават страхотни само така шесиги правим
09.02.2014 08:45
2
Симона
Симона
Единствено по този начин ям пилешки крилца, от както веднъж мъжа ми откри рецептата :) И правя двойно количество сос, за да се наслаждавам повече.
02.04.2013 18:23
1
Мира
Мира
Ухае страхотно маринатата, нямам търпение да ги опитаме по-късно.
30.04.2011 10:18
1
теди
теди
Крилцата стават много вкусни, чудесна рецепта.
30.09.2010 20:14
1