Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мара
Мара
А едно яйце и половин чаша масло достатъчни ли са да поемат 2ч брашно за да стане тесто?
01.04.2015 15:55
Ирена
Ирена
Катя, когато авторите на рецептите не предложат своя снимка или снимките, които изпращат са с твърде лошо качество, нашия екип избира подходяща художествена илюстрация от нашата база данни. Художествените фотографии са с информативен характер и може да не отговарян напълно на готовия продукт.
26.08.2013 10:44
1
Катя
Катя
Снимката на коя рецепта отговаря? Преди няколко дни публикувахте друга рецепта - Меломакарона със същата снимка. Изобщо ясно ли е какво се получава и от двете рецепти или просто преписвате от някъде?
24.08.2013 01:55
tedi
tedi
тази захар не е ли много -3 ч.ч
12.06.2013 22:04