Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Моника
Моника
Много приятна рецепта, по принцип не обичам тиква но така ми хареса
31.01.2016 17:35
Елена
Елена
Много сполучлива рецепта! Тъй като ми остана тиква от предното кулинарстване, реших да я използвам и напрравих сладкиша за втори път. Реших да обогатя рецептата като сложа вместо 2 чаши тиква, 1 чаша тиква и 1 чаша ситно нарязана на парченца ябълка (не настъргана, за да се чувства в кекса). Вътре сложих и орехи - на око - също нарязани на по-едро. Получи се страхотно!! Установих и че ако сте забравили да се запасите с повече бакпулвер (беше ми останало само 1 пакетче) може да сложите една чаена лъжичка сода бикарбонат в киселото мляко. Сладкиша ми стана любим... благодаря за страхотната рецепта!!
11.02.2012 18:07
1