Тази рецепта коментираха

Анонимен
илиана
илиана
да уточним това е гръцка карбоната,на повечето места,за да не кажа навсякъде не слагат,никакви жълтъци,много правилно е я написала авторката,Сандра

04.03.2012 17:38
1
tinka
tinka
Карбонара е много вкусно ядене. Яла съм го много пъти приготвено от гърци. Има и чесън, запарява се с бекона и малко масло. Залива се със сметаната. Пармазанът се настъргва и се пече. Много е вкусно и калорично.


28.10.2011 15:57
сандра
сандра
Авторът пише, че е против суровия жълтък и използва сметана, която е много калорична и мазна. Карбонара се прави само със сурови жълтъци, без гъби и сметана. Когато изсипеш разбитите жълтъци с много чер пипер (затова се казва карбоната) и пармиджано върху горещата паста на практика те се сваряват и не са вече сурови. И после да говорим за гръцка карбонара е направо смешно.
24.08.2011 19:10
2
1
Юлия
Юлия
Рецептата е много бърза и вкусна така изпълнена.
12.08.2011 19:45