Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#234921
Потребител#234921
Стана страхотна наистина
17.07.2019 18:01
Анонимен
Анонимен
Супер си е тортата, аз обаче я направих с обикновен пандишпанов блат... 4 яйца, 8 с.л. захар, 9 с.л. брашно, 1/2 каф.ч. разтопено масло, 1 бакпулвер и 2 ванилий. Всичко друго изпълних по рецептата, за блата имах съмнения дали ще бухне до толкова че да успея да го разрежа на посочените 3 части, за това го промених.... Стана перфектна, а колкото до това как е написана рецептата... Смятам че на сме на конкурс по правопис, да желателно е да се пише правилно, но не е задължително. Наистина е написана малко хаотично рецептата, но е достатъчно разбираема ако някой наистина иска да я приготви.
16.05.2018 07:47
5
1
Ленка
Ленка
Не разбирам как да разрежа толкова тънък на 3 части! Ще се пробвам на 2, но...
23.03.2018 10:19
1
Веселина Гатева
Веселина Гатева
В белтъците,след разбиването добавете чашка сгорена на карамел захар .Така няма да са сурови и и украсата ще е по красива и вкусна.
09.09.2017 18:11
7
1
Анонимен
Анонимен
Не се добавя горена захар,а горещ захарен сироп.
03.01.2022 20:56
К К
К К
Изглежда Вкусно!
17.05.2016 21:15
1
1
Ivo
Ivo
Ще опитам след постите !
22.04.2016 17:51
2
anonimen
anonimen
ne razbiram kak se pravi
17.02.2016 17:25
3
3
George
George
Жена ми прави една още по лесна и без яйца.
06.02.2016 18:04
5
1
Диана Василева
Диана Василева
Благодаря за тази рецепта!Весели празници!
29.12.2015 16:06
3
1
Marina
Marina
Много разбъркана е тая рецепта!!!
29.03.2015 15:49
7
2
анонимен
анонимен
Кое и е лесното?
09.09.2014 00:30
8
1
Кали
Кали
Рецептата изглежда лесна за изпълнение, но обяснението е много объркващо. Мисля, че продуктите трябва да са разделени според това за кое ще се използват, т.е. колко яйца са необходими за блата, колко за крема, колко за украсата, както и захарта. Така както е описано е абсолютна каша.
05.05.2014 15:02
10
1
Снежана
Снежана
Ама тая торта на снимката от блат разрязан на 3 части ли е?
01.05.2014 18:49
2
3
Веска
Веска
Тези сурови белтъци върху тортата!!!
05.03.2014 14:51
1
2
Ани Канева
Ани Канева
Правила съм подобна торта. Суровите белтъци, разбити със захарта, правят т.нар. "целувкен крем" и няма никаква пречка да покриете тортата с него, без каквото и да било запичане. Става много вкусна! Не си играйте да запичате целувки, това ще промени и вкуса на тортата.
20.01.2015 21:27
2
Ваня
Ваня
Това си мислех и аз и реших да ги шприцовам върху хартия за печене и да ги изпека (изсуша) като целувки и тогава да ги наредя върху тортата
28.09.2014 23:34
1
Др Иванова
Др Иванова
Вероятно е вкусна,но е много калорична.Не е здравословно!
30.01.2014 15:20
1
1