Правила съм катми по рецепта на една жена, прекрасни са. Обаче сега реших да пробвам катми по тази рецепта... МНОГО СЪЖАЛЯВАМ! Ужасни са!
26.01.2019 16:03
Ваня
Катмите се приготвят с мая.
03.01.2016 14:48
3
1
Дидо
американска рецепта няма място в категория българска кухня...американските палачинки да си ги хапват те ...ние си имаме катми.....
03.11.2015 19:49
2
Марияна
задължително с типово брашно иначе това не е рецепта,за хора с повишена кръвна захар.
06.11.2014 11:30
1
bencho
Това са бухти,тиганици,лангитки....,но не и катми
01.11.2014 00:29
1
Мира
Само да добавя, че брашното е малко. поне още 1ч.чаша. Най-добре три чаши около 200гр.Вътре не се слага олио, защото ще станат мазни. Само за пържени и с малко олио стават особено в тефлонов тиган. Само, че аз ги знам като бухти,които са страхотни и със сирене, и със сладко.
В киселото мляко със сода 1суп. лъж. оцет ,за да не мирише на сода.
25.03.2013 10:40
2
1
Kami
При мен се получиха доста кисели ... не ми харесаха
24.03.2013 22:06
1
пухкави катми
благодаря за рецептата,страхотни са
25.06.2012 08:20
нели
Това са катми, каквито правят на някои места по улицата. По-дебели са от палачинките и имат малко по-различен вкус, но са страхотни.
В киселото мляко със сода 1суп. лъж. оцет ,за да не мирише на сода.