Тази рецепта коментираха

Анонимен
Desi
Desi
Правила съм катми по рецепта на една жена, прекрасни са. Обаче сега реших да пробвам катми по тази рецепта... МНОГО СЪЖАЛЯВАМ! Ужасни са!
26.01.2019 16:03
Ваня
Ваня
Катмите се приготвят с мая.
03.01.2016 14:48
3
1
Дидо
Дидо
американска рецепта няма място в категория българска кухня...американските палачинки да си ги хапват те ...ние си имаме катми.....
03.11.2015 19:49
2
Марияна
Марияна
задължително с типово брашно иначе това не е рецепта,за хора с повишена кръвна захар.
06.11.2014 11:30
1
bencho
bencho
Това са бухти,тиганици,лангитки....,но не и катми
01.11.2014 00:29
1
Мира
Мира
Само да добавя, че брашното е малко. поне още 1ч.чаша. Най-добре три чаши около 200гр.Вътре не се слага олио, защото ще станат мазни. Само за пържени и с малко олио стават особено в тефлонов тиган. Само, че аз ги знам като бухти,които са страхотни и със сирене, и със сладко.
В киселото мляко със сода 1суп. лъж. оцет ,за да не мирише на сода.
25.03.2013 10:40
2
1
Kami
Kami
При мен се получиха доста кисели ... не ми харесаха
24.03.2013 22:06
1
пухкави катми
пухкави катми
благодаря за рецептата,страхотни са
25.06.2012 08:20
нели
нели
Това са катми, каквито правят на някои места по улицата. По-дебели са от палачинките и имат малко по-различен вкус, но са страхотни.
22.06.2011 09:49
3
malbina
malbina
Това като палачинки ли са ?
13.06.2011 18:24
2