Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз също я правя с газирана вода, но олиото ръся между корите някак ми е по хубаво, но е много вкусна, надува се и е сочна, дори и да си начинаещ ще се справиш
04.10.2023 08:24
Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Доста добра рецепта. Аз слагах олиото както сиренето и стана супер. Експресно и вкусно
09.10.2021 00:23
2
1
Нина
Нина
Страхотна рецепта, но на мен все не ми стига сиренцето, затова сложих 400 гр. и малко кашкавал настъргах с него зада е по интересно.
При мен не се получава това с обръщането, понеже не ми загаря баницата за тавата и като я обърна си пада просто.
16.06.2019 12:16
5
2
Кристина
Кристина
Аз я правя с по-малко по-различен начин. Газираната вода ,олиото,което е по-малко и сиренето и яйцата ги смесвам заедно и редя 2 кори,смес и така става малко по-суха и хрупкава,но иначе супер рецепта.
10.01.2016 09:52
7
Dimitrichka
Dimitrichka
аз я обръщам върху три чинии и става много пухкава
10.09.2013 17:39
8
1
1
Покажи всички подкоментари