Двете яйца с двата жълтъка, които се разбиват с маслото и захарта, със 140 гр. захар ли се разбиват или с всичката, а отделно трябва още 100 гр само за разбиването на белтъците? Като пишете тези рецепти, поне ги пишете правилно, че не се разбира!
10.10.2021 16:48
Вили
Ама снимката май не отговаря на тортата
04.10.2014 10:24
6
3
Славова
перфектна, лесна, бързо се приготвя
13.01.2013 19:34
3
Люба Николова
Пече се на около 160 градуса за около 40 минути или поне аз толкова пекох :) Екстра е
29.08.2012 13:30
1
3
амерлина ла коста
да наистина на колко градуса трябва да се пече тази вкусно изглеждаща тортичка!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията