Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня
Таня
Нистина , не се подигравайте с изкуството, наречено готвене. Кой в 21 век използва тенджера под налягане, особено след като отдавна е изобретена тенджерата за бавно готвене? Абсолютно съгласна съм с Кристина-страхотна рецепта, стига да не е равалена от някой, който си мисли, че разбира от готвене.
21.01.2015 12:50
Кристина
Кристина
Това е някаква подигравка вероятно, с едно класическо за френската кухня ястие което се казва "ГОВЕЖДО по боргундски". Автора на рецептата би могъл да направи справка с речника. Освен това, моля ви - никой уважаващ себе си французин не би използвал тенджера под налягяне!
Потърсете оригиналната рецепта!
Струва си усилията по приготвянето, фантастично е!
29.05.2013 17:30
1