Нистина , не се подигравайте с изкуството, наречено готвене. Кой в 21 век използва тенджера под налягане, особено след като отдавна е изобретена тенджерата за бавно готвене? Абсолютно съгласна съм с Кристина-страхотна рецепта, стига да не е равалена от някой, който си мисли, че разбира от готвене.
21.01.2015 12:50
Кристина
Това е някаква подигравка вероятно, с едно класическо за френската кухня ястие което се казва "ГОВЕЖДО по боргундски". Автора на рецептата би могъл да направи справка с речника. Освен това, моля ви - никой уважаващ себе си французин не би използвал тенджера под налягяне!
Потърсете оригиналната рецепта!
Струва си усилията по приготвянето, фантастично е!
Потърсете оригиналната рецепта!
Струва си усилията по приготвянето, фантастично е!