Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Много апетитно ястие
17.04.2016 08:20
Нина
Нина
Днес го приготвих и искам да споделя, че е лесно за приготвяне и е много вкусно! Благодаря за рецептата.
15.10.2011 15:14
Ak1ra
Ak1ra
Определено е вкусно. Предполагам нашенския кашкавал е заместник на вкусното индийско сиренце панийр. То се приготвя по същия начин като кашкавала, но не се оставя да зрее. Реже се на малки кубчета и се запържва в мазнината непосредствено преди спанака заедно с подправките. Панийр е лесно за приготвяне и е добре да не се лишаваме от него. Сварява се млякото и след като заври се пресича с лимонов сок или оцет. Оцежда се добре в тензух и се оставя да стегне за час-два. Режете на малки парченца(колкото картофки за мусака) и действате.
Забележка: При изцеждането не се старайте да изкарате и последната капка суроватка, хубаво е да има известно количество влага.
12.09.2011 12:50
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
И на мен много ми допадна, сигурно ще е хубаво.
26.05.2011 19:42
simeon
simeon
Много яко ми изглежда и вкусно, бих го опитал.
16.02.2011 18:17