Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
С дадените съотношения при мен не се получи тесто, а просто ронлива смес. Добавих още олио, малко масло и малко вода, за да заприлича на тесто. Готовите бисквити според мен са прекалено сладки и не ми харесват. Не бих препоръчала.
25.03.2025 09:03
Анонимен
Анонимен
Нормални обикновени бисквити. Струва ми се малко в повече захарта, но всеки според вкуса си.
28.12.2024 23:08
Анонимен
Анонимен
Не става
16.10.2023 08:50
Анонимен
Анонимен
На всички, които коментират рецептата като не диетична, давам съвет: Тъй като глупостта не се лекува медикаментозно, лекувайте се с четене и образоване.
За рецептата: Практична, лесна, бърза, а за по креативните възможност за импровизации.
06.08.2023 17:18
1
Reni Kostova
Reni Kostova
Пропорциите нарочно ли са дадени така че да не се получи тесто, а ронлива смес? Не е за първи път в тоя сайт някой да се мисли за много cool като дава сгрешени съотношения.
04.06.2017 23:59
4
1
Лола
Лола
Вместо вода сложих фреш портокал, олио и изпълних рецептата. Тестото стана по-твърдо и ронливо, но все пак успях да се справя с разточването. Бисквитите станаха доста вкусни, точно 57 на брой. Благодаря за рецептата, все пак!
09.02.2015 18:06
1
Даниела
Даниела
Атопичен дерматит не е алергия.
30.06.2014 17:00
2
2
Таня
Таня
Масло или растителна мазнина,олио например?Нещо с тези пропорции не стана тесто а ронлива смес?
21.08.2013 19:21
4
1
lili
lili
Диетично означава и без мляко и яйца, защото има хора, който страдат от атопичен дерматит /алергия към белтъка на млякото/ !!!!!!!!!!!!
27.07.2013 14:20
3
3
тина
тина
Къде видяхте в рецептата да пише диетични бисквити?Пише ОБИКНОВЕНИ!
23.01.2013 13:49
6
Станев
Станев
Фиф,Цвети,анахи,вени и особено дида не могат да направят разлика между "диетични" и "диабетични" и стова биха подвели някои читатели.
Георгиева е най-далеч от темата. Определено няма нищо общо с готварството нито като любител, нито като професионалист.

Напълно съм съгласен с градивните мнения на Аннни и вили.
Бисквитите ми станаха отлични,всички край мен твърдяха това! Ако се консумират като бисквити, слатам 120-130 грама захар. Ако се използват за бисквитена торта, може и със 150-180 грама захар.
14.01.2013 10:11
7
вили
вили
Добра е!Така ги правеха ЗАХАРНИТЕ КОМБИНАТИ ,но с по-малко захар,задължително ванилия и полусурови!
13.01.2013 21:21
6
Annny
Annny
Забравих да допълня. Отне ми около час, барабар с миенето на съдовете.
Определено ще си я запазя.
12.11.2012 19:54
2
Annny
Annny
Рецептата е много добра. Точно каквото търсех. Имам една-две забележки, които ще споделя:
1. 200гр. захар според мен е много. Не са неприятно сладки, но определено са много по-сладки от купешките обикновени бисквити. Следващия път ще сложа 100-150 грама.
2. Мислех, че се точат на 5мм, защото не се надуват. Всъщност бисквитките се надуха двойно, така че първата доза, ми се получи с дебелина около сантиметър. За мен това е много. Останалите точих на около 2мм и резултатът е перфектен!
12.11.2012 19:51
8
Radi
Radi
Идеални бисквитки за моето дете, което е със алергия към белтъка на кравето мляко. Вече мога да приготвям обикновени бисквити без яйца, мляко и други неща, които често присъстват в купешките бисквити.
30.09.2012 23:17
3