Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Идеята ми хареса,обичам грис и бих опитала този вариант с карамелен сос,само че когато се разтапя захар за карамел,тя никога не се бърка,оставя се да се разтопи,като ако е необходимо се разклаща леко тигана,ако почне да се разбърква тя става на бучки,които после трудно се топят
29.02.2016 08:40
2
1
1
Анонимен
Анонимен
Ако сипеш 1-2 с.л.вода можеш да правиш каквото искаш със захарта...
24.04.2023 18:37
Анелия
Анелия
Супер ми се получи, много хубав става гриса така.Вече няколко пъти го правя, благодаря за хубавата рецепта :)
06.04.2013 20:22
Силвия
Силвия
Десертът не ми се получи, струва ми се, че гриса е много и стана прекалено гъсто. Карамела също не стана, но него не съм го правила и може би ми трябват по-подробни указания, само дето си похабих една тенджера, защото залепна много яко.
26.05.2011 18:46
1
Анонимен
Анонимен
Да, грисът изглежда повече от нужното като количество. Мисля, че трябва да се опита с най-много 200гр за това количество мляко.
23.04.2024 16:30