Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
А яйца?
21.10.2022 16:13
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Здравейте, сладкишът е постен и се приготвя без яйца :)
27.02.2023 14:46
лора
лора
а олиото
14.11.2013 16:53
7
1
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Здравейте, в рецептата е упоменато, че брашното, грисът, половината от останалата захар и содата се смесват на сухо, след което се омесват добре с ябълките, олиото и канелата.
27.02.2023 14:49
sisinka
sisinka
Това ми хареса, но ме интересува с колко вода да се залее после. Благодаря.
08.11.2011 11:50
12
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Здравейте, захарната вода е в малко количество, колкото да се намокрят ябълките
27.02.2023 14:50