Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта, записвам си я! Досега съм ползвала други рецепти, с които бисквитите не бухваха хубаво и стояха твърди като подметка. По повод коментара от -партидите, които държах повече във фурната, станаха по-твърди. Но се опасявах, че ще се наронят при вадене от тавата, както ми станаха миналата година по една друга рецепта. Чак на последните няколко тави ги вади по-рано и останаха по-меки, но не се и натрошиха при ваденето.
25.12.2022 09:36
Анонимен
Анонимен
Меки или твърди стават? Сладки ли се получават?
26.11.2022 14:53
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Здравейте, не ги препичайте много, защото могат да станат твърди. Стават готови бързо и ако ги извадите навреме, ще са мекички
23.02.2023 09:12