Начин на приготвяне
Намажете с олио сача и го загрейте на огъня. Нарежете на хапки месото и го сложете в сача, запържете до готовност и го извадете.
В сача сложете нарязания на полумесеци лук, нарязаните на пръстенчета чушки и нарязания морков.
Сложете още малко олио и щом омекнат зеленчуците ги извадете. Овкусете ги със сол и пипер.
Пак сипете малко олио, сложете нарязаните гъби на сача и щом и те омекнат, добавете обелените и ситно нарязани домати.
Овкусете ги със сол и пипер. В отделен съд запържете в малко олио кубчетата картофи, извадете ги и ги поръсете с черен пипер и сол.
Смесете месото с гъбите и зеленчуците, върнете ги върху сача, който вече е свален от огъня, но е горещ.
Около тях подредете картофите и поръсете с нарязан магданоз.