Червен ароматизиран оцет

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15148
03/10/2017
"Кулинарни тайни за приятели - вижте как се прави червен ароматизиран оцет "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо437
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • винен оцет - 1 бутилка червен
  • вишновка - 1 ч.л.
  • дафинов лист - 2 - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в бутилката с оцета вишновката и дафиновите листа.

Оставете оцета да престои на топло място за около 2 седмици, след което го прецедете и налейте в чиста бутилка.

Полученият ароматизиран оцет е изключително подходящ за зелеви салати и рибени супи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар