Домашни хамбургери

11/07/2012
"Не отказвайте на семейството и децата да ги почерпите с домашни хамбургери, ние ще ви научим как се правят "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 432
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата със сол, черен пипер и яйцето, като по желание може да добавите и други подправки на вкус.

От каймата оформете с влажни ръце и изпечете 4 кръгли и плоски кюфтета, като ги подредите в подмазнена тава. Първоначално сложете фолио, а накрая запечете без.

Разбийте равни количества майонеза и обезмаслено кисело мляко с малко скълцан магданоз и сибирски лук. С този сос намажете разполовените питки.

Сложете по едно кюфте, разпределете листче маруля, резени домати и тънки шайби лук. Поднесете домашните хамбургери с кетчуп и горчица.

Рейтинг

5 6
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар