Салата Никозия с риба тон и маслини

ИларияИлария
Новак
578
183
33
720
24/06/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 101
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се измиват и подсушават, като се почистват от дръжки.

Марулята се накъсва в купа, добавят се нарязаните домати, почистената и бланширана бакла или зелен фасул, сварените и нарязани картофи, консервата риба тон, маслините и се разбърква леко.

Салатата се овкусява с лимонов сок, сол и зехтин на около и се поднася с четвъртинки твърдо сварено яйце.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар