Пикантно патладжанено предястие

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
435
374
10/07/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 496
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Нарежете патладжаните на филийки, посолете ги и ги оставете да си пуснат горчивия сок. Запечете леко двата вида чушки, обелете и махнете семките им, пасирайте ги.

Пасирайте и чесъна, прибавете го към чушките. Овкусете със сол, пипер и няколко капки оцет. Изпечете патладжаните на скара или грил тиган.

Подредете ги в подходяща чиния за сервиране, полейте с пикантния сос и поръсете с нарязан на ситно магданоз.

Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
2.99 лв.
Виж ››

Практична и функционална - пластмасова кутия за съхранение на храна за всички, които искат и в офиса да се наслаждават на домашни гозби.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар