Провансалски бифтек

09/04/2012
Илария
отИларияНовак1171205
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции6 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 498
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гъби - 100 г почистени
  • телешко месо - 500 г кайма
  • яйца - 1 брой
  • сол
  • черен пипер
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре измийте и почистете гъбите и ги накълцайте много ситно.

Омесете ги с мляното телешко месо заедно с яйцето, сол, черен пипер на вкус и микс от провансалски подправки.

С влажни ръце оформете от сместа 6 продълговати бифтека.

Овалвайте ги в брашно и ги изпържете в силно сгорещена мазнина. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар