Френски крокети

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
599
2k
31
2k
Френски крокети
09/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Накиснете с прясното мляко филията стар хляб. В сгорещеното масло запържете ситно скълцания лук. Нарежете пушената сланина ситно.

Смесете в съд телешката кайма с накиснатия хляб, лука, сланината, сол и черен пипер на вкус и омесете каймата с накълцания магданоз и яйцето.

Омесете сместа с мокри ръце и оформете от нея топчета. Овалвайте ги в брашно и ги изпържете в обилно количество сгорещена мазнина.

Поднесете френските крокети с гарнитура от картофено пюре или салата.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: