Френски крокети

09/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 230
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете с прясното мляко филията стар хляб. В сгорещеното масло запържете ситно скълцания лук. Нарежете пушената сланина ситно.

Смесете в съд телешката кайма с накиснатия хляб, лука, сланината, сол и черен пипер на вкус и омесете каймата с накълцания магданоз и яйцето.

Омесете сместа с мокри ръце и оформете от нея топчета. Овалвайте ги в брашно и ги изпържете в обилно количество сгорещена мазнина.

Поднесете френските крокети с гарнитура от картофено пюре или салата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар