Пилешки пържоли на скара с марината

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
598
2k
31
2k
Пилешки пържоли на скара с марината
31/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Сготви20 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
"Мариновате и печете, нищо сложно няма, а винаги ще се намерят и желаещи да помогнат с яденето"

Необходими Продукти

  • пилешки пържоли - 4 - 6 броя
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 4 - 6 с.л.
  • чесън - 3 скилидки пресован
  • бира - 100 мл
  • соев сос - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Добре посолете пилешките пържоли и ги поръсете с черен пипер. Разбийте заедно олиото, чесъна, бирата, соевия сос и горчицата и добре омажете пържолите равномерно.

Оставете ги в покрит съд в хладилника за 1 час. Загрейте скара, намазнете реотаните и мятайте пилешките пържоли, леко отцедени, като ги обръщате, щом се запекат от едната страна.

Внимавайте да не пробиете месото при обръщането. Поднесете ги със свежа салата или гарнитура от картофи.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: