Наложена баница с прясно мляко

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
554
959
473
27/01/2017
"Отсега си знаем, че ще ни хареса и то много "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 896
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нареждаме в тава две кори, отгоре поръсваме с натрошено сирене.

Редуваме две кори, сирене, докато корите свършат.

С остър нож нарязваме баницата на парчета или я надупчваме с вилица много старателно.

Разстопяваме маслото и го разпределяме в образуваните разрези и дупки.

Разбиваме яйцата с млякото и бакпулвера и заливаме баницата, така че течността да проникне навсякъде.

Печем баницата в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 40 минути.

Вадим, поръсваме с вода и покриваме с кърпа за 10 минути.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар