Наложена баница с прясно мляко

27/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Отсега си знаем, че ще ни хареса и то много "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 242
  • Преглеждания за месеца291
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нареждаме в тава две кори, отгоре поръсваме с натрошено сирене.

Редуваме две кори, сирене, докато корите свършат.

С остър нож нарязваме баницата на парчета или я надупчваме с вилица много старателно.

Разстопяваме маслото и го разпределяме в образуваните разрези и дупки.

Разбиваме яйцата с млякото и бакпулвера и заливаме баницата, така че течността да проникне навсякъде.

Печем баницата в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 40 минути.

Вадим, поръсваме с вода и покриваме с кърпа за 10 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар