Мариновани камби с оцет и мед

Дарина
Дарина
Новак
16/04/2009
"Още една изпитана рецепта за мариновани камби, която трябва да опитаме на всяка цена!"
Приготвяне60 мин.
Готвене2 мин.
Общо62 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо40 258
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре развити, здрави, червени камби се измиват в обилно количество вода, а дръжките им се отрязват близо до основата.

Камбите се попарят за 1–2 мин. във вряща марината, приготвена в съотношение 2.5 л. вода, оцет – 2.5 л. , сол – 500 г , мед – 500 г, олио – 500 мл.

Нареждат се в буркани и се заливат с марината, в която са попарени.

Бурканите се затварят плътно и се оставят на студено място.

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
mima
mima
13.09.2013 14:50
ЗА 10КГ КАМБИ СТАВА ВЪПРОС
2
0
Геро
Геро
12.10.2012 16:40
явно не! щом не пише...вие ако няма да сте спокойни, си сложете по 1-2 аспирина :)
0
1
валя
валя
11.10.2012 12:02
Аспирин слага ли се?
0
2