Хапки за шведска маса

EfrosiaEfrosia
Джедай
479
985
10
1k
21/12/2019
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 483
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички доматчета се разполовяват, а моцарелата се нарязва на малки парченца като за класически хапки. Салатата Айсберг се кълца също на дребни листенца. На шишчета се забожда последователно домат, салата, моцарела и хапките с домати и сирене се редят в голяма чиния.

Майонеза, шпротите с мазнината, босилека, магданоза с малко сол, черен пипер, счукан карамфил и индийско орехче се пасират до гладък рибен пастет. С пастета се мажат малки кръгли филийки от франзелата и се нареждат около хапките с моцарела в чинията. Всички хапки за шведска маса се поръсват с няколко щипки сух риган.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар