Хапки за шведска маса

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
666
10
1k
21/12/2019
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 291
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички доматчета се разполовяват, а моцарелата се нарязва на малки парченца като за класически хапки. Салатата Айсберг се кълца също на дребни листенца. На шишчета се забожда последователно домат, салата, моцарела и хапките с домати и сирене се редят в голяма чиния.

Майонеза, шпротите с мазнината, босилека, магданоза с малко сол, черен пипер, счукан карамфил и индийско орехче се пасират до гладък рибен пастет. С пастета се мажат малки кръгли филийки от франзелата и се нареждат около хапките с моцарела в чинията. Всички хапки за шведска маса се поръсват с няколко щипки сух риган.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар