Начин на приготвяне
Почистете прасковите от костилките и ги нарежете на ситни парченца. Сипете прасковите в голяма тава и ги объркайте със захарта.
Сложете да се пече в умерено загрята фурна, като разбърквате от време на време. Орехите запечете на горещ тиган.
Щом прасковите хубаво омекнат ги извадете, разбъркайте с орехите и разсипете горещото сладко в бурканчета. Затворете ги добре и обърнете надолу с капачките.
Коментари
Хлорогенни киселини има и в глухарчето.
Тази истерия с Д-р Оз ми прилича на разделното хранене на Демис Русос.
Теглото се редуцира с глад,а не с плюскане и после хапчета.
Самият водещ изглежда перфектно,но най-верятно след малко пластични операции.