Eзик натюр

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Eзик натюр
27/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5

Необходими Продукти

  • карантия - 1 кг език - свински, телешки, говежди или овнешки
  • сол - на вкус
  • магданоз - 1/2 магданозен корен
  • целина - 1/2 глава със стръкчетата
  • моркови - 1 брой
  • чушки - 1 брой
  • масло - 1 пакетче
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е още горещ, го нарежете на филийки.

Загрейте маслото в тиган с широко дъно и запържете парчетата език, които трябва да са добре сварени. Още докато са в тигана поръсете с черен пипер, сол и червен пипер и след малко извадете. Поднесете с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: