Домашен леберкез

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
580
959
475
18/04/2016
"Домашен леберкез - направо ни потекоха лигите "
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 941
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли.

Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме яйцата и наситнения магданоз.

Оформяме всичко на салам и го увиваме в мокър тензух, завързваме здраво краищата и го варим в подсолена вода.

Охлаждаме и сервираме нарязан на филийки.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар