Домашен леберкез

18/04/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 385
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли.

Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме яйцата и наситнения магданоз.

Оформяме всичко на салам и го увиваме в мокър тензух, завързваме здраво краищата и го варим в подсолена вода.

Охлаждаме и сервираме нарязан на филийки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар