Печен чипс от тиквички

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
18/04/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 534
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Чипс

Начин на приготвяне

Почистваме и режем тиквичките на тънко.

В здрав найлонов плик сипваме брашното, галетата, солта, кашкавала и разбитото яйце.

Прибавяме тиквичките и разбъркваме, раздрусваме и намазваме всяка тиквичка.

Редим тиквичките в застлана с хартия за печене тава и ги поръсваме със зехтина.

Печем в предварително загрята фурна с вентилатор на 200-220 градуса за около 15-20 минути.

Сервираме чисти или със сос по избор.

Спираловидна резачка на плодове и зеленчуци за декорация
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Спираловидна резачка на плодове и зеленчуци за декорация
9.20 лв.
Виж ››

Лесно ще накарате гостите ви да ахнат от изненада през вида на атрактивните ястия, които сте приготвили с помощта на спираловидната резачка за зеленчуци и плодове

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар