Лесни брускети с топено сирене

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
08/09/2011
"Няма нищо сложно в приготвянето на брускети, уверете се сами!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции8-10 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 718
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • хляб - франзела или кръгли питки
  • зехтин - на око
  • чесън - 3 скилидки
  • камамбер - около 200 г или друго ароматно топено сирене
  • розмарин - за поръсване
* мерки и количества
Брускети

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки или питките на две. Натъркайте ги със зехтин и чесън.

Върху всяка филийка сложете парченце камамбер, поръсете с розмарин и сложете брускетите да се запекат.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Алехан
Алехан
09.09.2013 23:55
Брушета! Вкусни и лесни за приготвяне
0
0
иван
иван
29.05.2012 17:52
браво, рая :)
ще ги пробвам
0
0
Рая
Рая
11.03.2012 18:57
Аз съм момиче на 12 години и го сготвих за да изненадам майка ми . Интересното е че станаха много добре и много вкусно .
Благодаря за рецептата!
2
0