Пастет от рибен хайвер

ЕфросияЕфросияНовак301
14/05/2011
"Страхотен рибен пастет, с който да похапнете сладко на филия или като мезе "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 645
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намокрете хляба и го отцедете добре. В буркан сложете наситнения лук, солта, лимоновия сок и хайвера и пасирайте. След това на тънка струя започнете да добавяте олиото при непрекъснато пасиране.

Сложете по-малко количество мазнина по желание. Разбитият рибен пастет се овкусява с накълцания магданоз и горчица и отново се пасира за кратко.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар