Жълт фасул в гювеч

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
01/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо513
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • жълт фасул - 500 г, замразен
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 4 скилидки
  • домати - 1 бр.
  • олио - 5 - 6 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме фасула, нарязваме почистените лук и моркови на кубчета.

Запържваме лука и морковите за 5-6 минути, прибавяме зеления фасул и продължаваме да пържим.

Прибавяме нарязаните домати и скилидки чесън. Подправяме на вкус и прехвърляме в гювеч.

Сипваме малко топла вода и допичаме във фурна, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар