Хайвер от тиквички

тинтин
Новак
27
622
2k
28/04/2011
"Разкошен хайвер, който може да използвате като предястие, разядка и дори гарнитура "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 482
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме.

Прибавяме счуканият чесън и ситно нарязания копър заедно с майонезата. Подправяме с лимонов сок и сол.

Разбъркваме отново.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар