Руски млечен пунш с яйца

Марина НордМарина НордНовак1219
08/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо345
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, докато не заприличат на пяна. На малки порции се добавя пудрата захар, като се разбива непрекъснато.

Прясното мляко се загрява до кипване и се сваля от котлона.

На много тънка струйка в тази смес се добавя горещото мляко при непрекъснато разбиване.

Добавя се канелата и се разбърква. Пуншът се разпределя в 3 стъклени чаши и се изпива веднага.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар