Пунш с яйца

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921359
Пунш с яйца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • ванилия
  • жълтъци - 2 бр.
  • захар - на вкус
  • ром - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете виното с шушулка ванилия. Оставете да се охлади.

Разбийте двата жълтъка с пудра захар на вкус, докато стане гладък крем, разредете с изстиналото вино, долейте рома и продължавайте с разбиването, докато стане хубава пяна.

Налейте пунша с яйца с чаши и го поднесете с кекс.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: