Начин на приготвяне
Зехтинът се загрява в голяма тенджера. Морковът се реже на ситно и се добавя в зехтина. Лукът се реже на ситни кубчета и се добавя към моркова. Пържат се до омекване. Скилидките чесън се пускат в зехтина, без да се режат.
Пъстървата се реже на едри парчета. Лангустините се режат на едри парчета, без да се почистват от черупките. Рибата и лангустините се добавя в тенджерата.
Добавя се бульонът, солта и куркумата. Доматите се режат на ситно. Магданозът се нарязва на ситно. Доматите и магданозът се добавят в супата заедно с виното и мащерката.
Похлупват се с капак и след като кипнат, котлонът се намалява и супата се вари 30 минути. Пасира се, връща се на котлона, добавя се сметаната, загрява се, без да кипне, и се сервира.