Торта с бишкоти и ябълки

БамбиБамбиНовак
03/12/2015
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 633
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плодовете от компотите се отделят и се пасират. Бишкотите се сиропират с малко от останалия сок. Нареждат се плътно в тава. Върху тях се излива полученият ябълков крем.

Сметаната, прясното мляко и медът се смесват и се разбират. Полученото се излива върху ябълковия крем.

Тортата се украсява с какао и ядки по избор. Слага се в хладилник за една нощ, след което се реже на парчета и се сервира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
аз
аз
02.01.2016 09:26
на пюрето от ябълки ще му трябва малко желатин, иначе тортата ще се люлее
0
0