Свинско контрафиле по шефски

Г-жа Илиева
Г-жа Илиева
Новак
25/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 324
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се марината от червеното вино и останалите съставки, след което се оставя настрана. Правят се няколко разреза по парчето месо, така че отделните филии все пак да останат прихванати една за друга. След това всичко се залива с бульона и съдът се затваря.

Месото трябва да се маринова поне 2 часа. После в прорезите се поставят филийки гъби, топено сирене и кисели краставички. Месото се обвива добре с алуминиево фолио и се пече в умерена фурна около два часа.

Преди да се извади окончателно, фолиото се отстранява и всичко се поръсва с настърган кашкавал. Връща се във фурната, за да се получи приятна златиста коричка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар