Телешки език по карибски

Марина НордМарина НордНовак1219
22/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 764
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява до омекване. В това време тиквата се настъргва, ананасът се нарязва на ситно.

Езикът се пуска в ледено студена вода и се обелва.

Лукът се нарязва на ситно, добавя се тиквата, кърито, джинджифилът и всичко се пържи 5 минути.

Добавя се кокосовото мляко, соевият сос и сместа се оставя да къкри, докато една трета от течността не се изпари. Езикът се нарязва, пуска се в горещия сос и се сервира.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар